top of page

AMERİKA'DA BÜYÜK BİR PAZAR VAR VE SEN TÜRKİYE'DEN SATIŞ YAPABİLİRSİN


ABD'ye ihracat yapmak hiç de zor değil, eğer Amerika'nın ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmeti doğru tespit edebilirsen çok kolay zengin olabilirsin.

Bu ürün ve hizmeti Ticaret Bakanlığında yer alan usül ve prosedürleri yerine getirerek ve hatta teşviklerinden ve iyi bir lojistik şirketinden de faydalanarak çok sermaye harcamadan ve riske girmeden bir ticaret insanı olabilirsin.

Para kazandıktan sonra da büyüyebilir, paradan ziyade kendini gerçekleştirip bu işten haz duyup çocuklarına da dev bir miraz bırakabilirsin.

Bana bu fikri 2021 yılında ABD'de görevim nedeniyle bulunurken patlayan lastiğimi değiştirmek için gittiğim bir lastikçideki Amerikalı verdi.

Bana deposundaki Türk malı lastikleri ve lastik değiştirme cihazı ile rot balans ölçüm cihazlarını göstererek "Bak bunlar Türk malı, artık ucuz ve kalitesiz Çin malları terch edilmiyor, zaten artık çuk ucuz da değiller, nedne bu iş yapmıyorsun?" dedi.

Benim isteksiz ve çekingen olduğumu görünce de "Hiç de zor değil, bir konteyner lastik getir buraya ve Costco, Wallmart gibi mağazalara götür sadece ucuz olmalarına bakarlar merak etme" dedi.






4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Export from Turkiye

Freight Forwarder activities için danışmanlık ihtiyacı olduğunda, lojistik alanında ve ihracat yapmak istediğinizde Zegen sitesinde forum...

Comments


bottom of page